Rezervari Hotel Cristal Cluj-Napoca

Vezi site-ul din:
Site Map  | Newsletter  | Publicitate  | Cookies  | Concurs  | Contact  Contul meu
stiri noutati Cluj

Etalon de finete si eleganta, Hotel New Cristal reprezinta prin ambianta sa discreta si rafinata gazda ideala pentru turisti si oameni de afaceri, fiind cea mai buna locatie pentru organizarea de conferinte sau intalniri de afaceri.
Pe scurt: Rezervari Hotel Cristal Cluj-Napoca 14 Mai 2013

Prin serviciile sale de cea mai inalta calitate oferite intr-o ambianta calda, Hotel Cristal va va face sa va simtiti minunat, asa cum meritati!

Hotelul NEW CRISTAL, situat in zona vestica a orasului Cluj Napoca intr o zona linistita si discreta ferit de agitatia si traficul orasului, in imediata apropiere a Stadionului ARENA Cluj, Salii Sporturilor HORIA DEMIAN si la doar 5 minute de obiectivele turistice importante din orasul Cluj Napoca: Biserica SFANTUL MIHAIL , Casa MATIA , Bastionul CROITORILOR , Muzeul TRANSILVANIEI, Muzeul de arta, Opera romana Cluj Napoca, Teatrul National Gradina Botanica CLUJ sau de aeroport la 15 minute cu masina, ofera camere si apartamente spatioase intr un stil classic dotate cu TV prin cablu, acces gratuit la Wi-Fi sau cablu, minibar, telefon , toate acestea pentru relaxarea si confortul dumneavoastra.

Daca sunteti in Cluj Napoca pentru shopping, Hotel NEW CRISTAL va ofera facilitati, fiind situat la 8 minute de Centrul Comercial POLUS CENTER si la 10 minute de Centrul Comercial IULIUS MALL. Hotelul NEW CRISTAL ofera deasemenea facilitati speciale pentru turismul medical, hotelul fiind situat la 3 minute de Clinicile medicale din oras.

Telefoane si date de contact pentru rezervari

Cluj-Napoca, Str. Moldovei, nr. 17
TEL: 0040-264-594.675
FAX: 0040-264-594.677
E-mail: contact@hotel-cristal.ro
E-mail Receptie: receptia@hotel-cristal.ro

mycloset.ro
mycloset.ro