Laser Tag Cluj Napoca

Vezi site-ul din:
Site Map  | Newsletter  | Publicitate  | Cookies  | Concurs  | Contact  Contul meu
stiri noutati Cluj

Laser Tag este un sport hi-tech, foarte asemanator cu paintball-ul sau jocul de airsoft. Se practica in echipa, recomandat minim 4 jucatori. Jucatori incearca sa obtina puncte tragand cu o arma de mana care emite o raza infrarosu. Se practica atat outdoor, cat si indoor.
Pe scurt: Laser Tag Cluj Napoca 14 Mai 2013

Participantii sunt echipati cu echipamente de ultima generatie: o arma si o casca, nu ai veste, nu ai cabluri legate de echipament (lucru foarte deranjant in timpul jocului).

In zilele noastre, LaserTag-ul este folosit nu numai ca joc pentru publicul larg, ci si de multe din armatele lumii pentru antrenament, cu scop principal in dezvoltarea comunicarii si coordonarii pe teren, dar si a diverselor strategii de lupta.

Principala diferenta fata de paintball sau airsoft este echipamentul, in general mai comod si mai usor. De asemenea, jocul este complet inofensiv, comparativ cu cele doua, in care impactul bilei poate produce vanatai, murdareste sau poate provoca chiar rani daca nu se foloseste echipamentul corespunzator si se trage de la distanta mica.

Echipamentele pot fi programate prin software, astfel incat poate fi jucat un numar nelimitat de jocuri "scenarii" si pot fi generate conform cerintelor si experientei

Adresa unde ne gasesti
Cluj Napoca, Str Traian Vuia, nr 208 (in cladirea Napotex, vis-a-vis de Aeroport)
telefon: 0748.222.207
mycloset.ro
mycloset.ro