Cursuri RSVTI Cluj

Vezi site-ul din:
Site Map  | Newsletter  | Publicitate  | Cookies  | Concurs  | Contact  Contul meu
stiri noutati Cluj

Asociatia-Muntenia organizeaza Cursuri de operatori Modul A (in vederea autorizarii RSVTI) si Cursuri de operatori RSVTI Modul B (in vederea prelungirii valabilitatii autorizatiei RSVTI) la Cluj-Napoca.
Pe scurt: Cursuri RSVTI Cluj 30 Mai 2013

Cursurile de RSVTI sunt complexe, armonizate cu legislatia in vigoare, fiind implementate elemente ce asigura cursantilor baza de studiu necesara si actualizata, propice asimilarii cunostintelor intr-un timp foarte scurt.

Curs operator RSVTI - Modul A - in vederea autorizarii RSVTI
Durata cursului: 2 zile (16 ore)
Pretul cursului include:
- mapa de curs, suportul de curs scris si in format electronic, pranzuri, coffe-break-uri.
- tarife percepute de ISCIR: (tarif examinare dosar si tarif examen de atestare), conform prevederilor legale in vigoare.

Curs operator RSVTI - Modul B-in vederea prelungirii valabilitatii autorizatiei RSVTI
Durata cursului: 2 zile (12 ore)
Pretul cursului include:
- mapa de curs, suportul de curs scris si in format electronic, pranzuri, coffe-break-uri.

Suportul de curs este transmis tuturor participantilor, si a fost conceput astfel incat sa asigure baza necesara asimilarii cunostintelor indiferent de nivelul de pregatire si experienta anterioara in domeniu.

Bibliografia se asigura on-line (se poate descarca de pe site-ul www.cursuri-rsvti.ro), precum si in format electronic la data prezentarii la curs.

Cursurile se desfasoara intr-un complex unitar, ce asigura toate conditiile si facilitatile necesare desfasurarii activitatii didactice precum si serviciile de cazare si masa pentru cei ce le-au solicitat.

IMPORTANT: Inscrierea se poate face on-line pe www.asociatia-muntenia.ro sau pe fax 021/224 90 35 (descarcati, completati si trimiteti formularul pentru inscriere).

Contact ASOCIATIA PENTRU INTEGRARE EUROPEANA MUNTENIA

Tel/Fax: 021/224 90 35

www.asociatia-muntenia.ro
E-mail: inscrieri@asociatia-muntenia.ro
cursuri@asociatia-muntenia.ro
mycloset.ro
mycloset.ro